Two Moons

Bello! <3



"Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfection."



Find Me

Twitter

Credits

Template: Aina Syaza
Editor: Nurul AtiQah
Owner: SHINee Lover
Others:   
cuti sekolah ?
AHAD 20/11/2011
Assalamualaikum ..

hello-2 sayanggg :p
harini tarikh cantik kn .. dan ramai gilar orang bertunang , kahwin , nikah , couple , fall in love , meet someone and wateveee laa :)
mesti sweet gilar (-oo-) kalau ade sweet moment kat tarikh cun lagi cantik nih .
huhukk ~ *Berangan* XD

aku baru je lepas menternak lemak nih , so penuh excited nak taip entry mengarut ..
hehehek .. :p *gedikss*
sebenarnya aku takde point nak story ape .. err ..
atoto , bengong otak aku ..
lagi lagi bila dah start cuti sekolah , otak kurang berfungsi sebab bangun pagi je on lappy , bukak mukabuku , study semua comment >_< lepastuh logout , off lappy then , p mandi .. :p hihik ~
tiap-tiap hari ibu aku selalu membebel pasal aku asek ngadap lappy je .. tapi aku nih tak berperasaan .. ibu aku bebel kat sebelah aku boleh bukak lagu pitbull ..
*kuaajo XD* lame-2 ibu aku pon dah malas nak membebel , dia kate buat sakit hati je cakap dgn 'budakbaik' mcm aku nihh , Aww ! :p
HAHA >_<

err , actually aku bosan sangat cuti sekolah ..
abg aku keje .. cuti ahad je -,-
sadis wui .. and ayah aku pulak kate cuti sekolah TAK PERGI MANE-MANE .
sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh T_T *lap airmate*
keh keh .. k laa ,
nak membute kan mate.. byee <33

Older Post | Newer Post